Truffels

Slagroom truffel

Slagroom truffel

Verse slagroom, suiker en vanille vormen de basis van deze meest gegeten truffel, verpakt in een jasje van pure chocolade en poedersuiker.

Chocoladeslagroom truffel

Chocoladeslagroom truffel

Verse slagroom, heel veel pure chocolade, verpakt in een jasje van pure chocolade en cacao suiker, de beste variant op de slagroom truffel.

Butterscotch truffel

Butterscotch truffel

Verse slagroom, veel romige chocolade met stukjes gekaramelliseerde suiker, verpakt in een jasje van melkchocolade met poedersuiker en een ‘snufje’ kaneel.

Tia Maria truffel

Tia Maria truffel

Verse slagroom en de beroemde koffielikeur Tia Maria verpakt in een jasje van pure chocolade en koffiesuiker.

Karamel zeezout truffel

Karamel zeezout truffel

Verse slagroom, veel Engelse karamel, een vleugje zeezout en romige melkchocolade in een jasje van melkchocolade en koffiesuiker. Een echte aanrader voor de karamel liefhebber.

Advocaat truffel

Advocaat truffel

Verse slagroom, luchtige eidooier met brandewijn zijn de ingrediënten van deze romige maar zeer pittige advocaat truffel die wordt verpakt in een jasje van pure chocolade en cacao poeder.

Hazelnoot praline truffel

Hazelnoot praline truffel

Verse slagroom, hazelnoot-praline (=vers geroosterde hazelnoten vermengd met melkchocolade), verpakt in een jasje van pure chocolade en hazelnootsuiker.

Licor 43 truffel

Licor 43 truffel

Verse slagroom, pure chocolade, licor 43 (een Spaanse likeur met 43 geheime ingrediënten), verpakt in een jasje van pure chocolade en  vanille suiker.

Limoncello truffel

Limoncello truffel

Verse slagroom , pure chocolade en de Italiaanse citroenlikeur Limoncello, verpakt in een jasje van pure chocolade en citroensuiker.

Pistache truffel

Pistache truffel

Verse slagroom, witte chocolade met vers gebrande pistachenoten, verpakt in een jasje van pure chocolade en nootjes.

Kokos truffel

Kokos truffel

Verse slagroom en verse kokos vormen de basis van deze heerlijke tropische en zomerse truffel, verpakt in een jasje van melkchocolade en poedersuiker.

Champagne truffel

Champagne truffel

Verse slagroom, champagne en nog eens champagne, verpakt in een jasje van pure chocolade en chocolade/poedersuiker, voel de bubbeltjes tintelen op je tong.

Passoa truffel

Verse slagroom, witte chocolade tropische Passoa in een jasje van gele chocolade en poedersuiker. Een truffel vol passie.

Aardbeien truffel

Verse slagroom, Hollandse aardbeien in een jasje van pure chocolade en aardbeiensuiker geeft je een heerlijk zomers gevoel.

Cranberry-Cointreau truffel

Cranberry-Cointreau

Verse slagroom, witte chocolade, zongerijpte cranberry’s geweld in Cointreau en een vleugje citroen, verpakt in een jasje van roze chocolade en poedersuiker.

De prijs van de truffels is € 4,25 per 100 gram (ong. 5 stuks)